Η Google έριξε το blog Melissocosmos

 

Φίλες και φίλοι, εδώ και λίγες ώρες Η Google έριξε το blog Melissocosmos https://melissocosmos.blogspot.com/

Κάποιες αναρτήσεις μας όχι περισσότερες από 2-3 που μιλούσαν οι πατέρες του Αγίου Όρους, θεωρήθηκαν ότι παραβιάζουν τους όρους της κοινότητας λέει.

Παραπλανητικό περιεχόμενο που σχετίζεται με επιβλαβείς θεωρίες συνωμοσίας: περιεχόμενο που προωθεί ή προσδίδει αξιοπιστία σε πεποιθήσεις ότι κάποια φυσικά πρόσωπα ή ομάδες προκαλλούν συστηματικά κακό σε γενικότερο επίπεδο. Αυτό το περιεχόμενο αντικρούεται από σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία και προκαλεί ή υποκινεί τη βία.

Υπάρχουν site που παίζουν τσόντες και αυτά λειτουργούν κανονικά, ενώ ο Melissocosmos αποτέλεσε κίνδυνο.
Σημεία των καιρών.
Στενοχωριέμαι που 14 χρόνια σκληρής δουλειάς χάθηκαν με αυτόν τον τρόπο.
Έλιωσαν τα δάχτυλα μου πάνω στο πληκτρολόγιο για να γράψουν 14 χιλιάδες άρθρα.

Από την άλλη όμως, σκέφτομαι πως αν τιμωρούμαι επειδή ομολόγησα την αλήθεια για τον Χριστό, τον Θεό μου, επειδή έδωσα βήμα στους μοναχούς, επειδή έγραψα αυτά που μου είπαν οι γέροντες στο Άγιο Όρος, τότε αυτό αποτελεί τιμή για εμένα.

Ασφαλώς αυτό δεν θα με πτοήσει. 
Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει ποιο δυνατό που λέει και ο λαός μας.

Η φωνή του Melissocosmos θα βγαίνει από εδώ για λίγο καιρό, μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε και πως θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα επαναληφθεί αυτό στο μέλλον.

Φαίνεται ότι ο Melissocosmos περνάει στην ιστορία ως το μεγαλύτερο Ελληνικό μελισσοκομικό Blog που φιμώθηκε για τις απόψεις του.

Ο διαχειριστής του παραμένει ζωντανός και ενεργός όμως, και θα συνεχίσω να μιλάω για μελισσοκομία και Χριστό μέχρι το τέλος μου.

Melissocosmos - Βασίλης Ξεσφίγγης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου