Πρόταση από τον συνάδελφο Ιωάννη Κουσίδη
Ο υγρός καπνός χρησιμοποιείται στην ζαχαροπλαστική την μαγειρική και αλλού για να δίνει τις γεύσεις του καπνού στις συνταγές.Το άρωμα καπνού σε υγρή μορφή, είναι στην ουσία σκόνη βρώσιμου καπνού σε νερό, το οποίο βρίσκει χρήσεις σε συνταγές μαγειρικήςΘα έλεγα ότι μπορούμε να τον κατατάξουμε στα μπαχαρικά, και πως η ιδέα ότι κάποιος μπορεί να ανοίξει ένα μικρό μπουκάλι και να ρίξει λίγο καπνό ακούγεται κάπως περίεργο μα γίνεται στην πραγματικότητα.Ένας συνάδελφος ο Ιωάννης Κουσίδης μετά από προτροπή ενός φίλου του Αμερικανού Μελισσοκόμου αραίωσε 100ml υγρό καπνό σε 1 λίτρο νερό και το δοκίμασε στα μελίσσια του.Το αποτέλεσμα εκπληκτικό.Οι μέλισσες αντιλαμβάνονται τον υγρό καπνό όπως ακριβώς και τον κανονικό.Ψεκάζοντας τις μέλισσες με λίγο νερό που μέσα έχουμε ρίξει υγρό καπνό, μπορούμε και κάνουμε κανονικά την δουλειά μας χωρίς να χρειάζεται να ανάψουμε καθόλου καπνιστήρι.
Δείτε βίντεο ποιο κάτω
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του άρθρου μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνει αναφορά πως ανήκει στον Melissocosmos με ενεργό ling...
google.com, pub-6072949510437281, DIRECT, f08c47fec0942fa0κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερα
http://dlvr.it/SsTndB
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου